Startbild ur en presentation

‘Kvinnliga krigare under medeltiden?’ — ett av de föredrag som nu beskrivs under just Föredrag.

De senaste dagarna har Kvinnliga krigare förändrats en smula. Det gäller justeringar i designen — ny illustration på startsidan, till exempel — men också nyheter i innehållet:

Om webbplatsen har fått ny, mer informativ text och ett högupplöst foto av undertecknad, eftersom arrangörer ibland vill ha ett sådant.

Kontakt har fått en egen sida med ett kontaktformulär.

Föredrag innehåller nu beskrivningar av de tre föredrag som oftast efterfrågas, och första bilden i presentationerna till dem.

Resurser är en helt ny sida som innehåller text, bild och ljud för den som är intresserad av medeltidens kvinnliga normbrytare. Surfa in och ta en titt!

Bokomslag med fotografi av en statys ansikte

Vinn ett ex av Marie-Louise Flembergs bok Filippa: engelsk prinsessa och nordisk unionsdrottning!

Tävling: vad vill DU se på webbplatsen?

Skulle du vilja se andra nyheter? Vilka? Flera hjärnor tänker bättre än en, och nu har du chansen att påverka Kvinnliga krigares utveckling. Maila förslag på innehåll till stefan[snabel-a]kvinnligakrigare.se (eller använd det nya kontaktformuläret)! Eftersom tid och andra resurser är begränsade kan kanske inte alla förslag genomföras, men alla som skickar in har chansen att vinna ett exemplar av Marie-Louise Flembergs bok Filippa: engelsk prinsessa och nordisk unionsdrottning som vi recenserade i juli. Om man vill delta i tävlingen måste förslaget vara mottaget senast den siste oktober 2014.

Uppdatering 2014-11-06: Grattis till Minna Nilsson i Lund, som vann tävlingen med sina förslag om att använda ett enhetligt teckensnitt för hela webbplatsen och att göra taggarna lättare att hitta!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *