Podcasten Kvinnliga krigare är här! Det första avsnittet är en introduktion som förklarar upplägget, och hur podcasten hänger ihop.

Välkommen till den nya podcasten Kvinnliga krigare! Varje avsnitt följer en intressant historisk kvinna från vaggan till graven, men detta första avsnitt är en kort introduktion som förklarar hur det hela är tänkt att fungera. Det tar också upp frågan om varför podden behövs.

Du kan lyssna på Kvinnliga krigare via iTunes, Podcaster, Acast eller vilken plattform du nu föredrar att hitta poddar på. Har vi missat just din favoritplattform får du gärna höra av dig, så ska vi kika på det. Man kan förstås också lyssna via sin webbläsare genom att använda spelaren här ovanför. För att komma till det första “riktiga” avsnittet klickar du på “next” nedan!

Comments (2)

    • admin

      Svara

      Härligt! 🙂 Vi blir väldigt glada om du vill prenumerera på podden via den plattform som du använder för att komma åt podcaster, och så kommer vi förstås att presentera varje nytt avsnitt på Kvinnliga krigares facebooksida.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *